top of page

Golf, viini ja wellness – Vietä unelmaloma Gardalla
Garda-järvi tarjoaa hienoa golfia, historiaa sekä ruoka- ja viinielämyksiä.


Italian suurimman järven, Gardan alue tarjoaa lomailijalle ihanteelliset välimerelliset sääolosuhteet. Tämä johtuu osaltaan järven muodosta ja sitä ympäröivistä vuorista sekä kukkuloista.

Aurinkoiset olosuhteet ja kukoistava kasvillisuus - upeita oliivi- ja sitruunalehtoja, palmuja, sypressejä ja appelsiinipuita - yhdessä maisemien kanssa tekevät järvialueesta yhden viehättävimmistä lomakohteista Italiassa.


Kun tähän lisätään vielä historialliset ja kulttuuriset kohteet, tarjoaa Garda varmasti kaikille jotain. Myös järven veden voimakas väri ja sen ainutlaatuinen sininen sävy tekevät Gardasta kiehtovan loma-alueen, jossa vieraat voivat nauttia ja rentoutua, urheilla, pitää hauskaa ja vierailla jännittävissä uusissa kohteissa.Chervò Golf Hotel Spa & Resort San Vigilio

Brescian ja Veronan puolessavälissä, Gardajärven eteläpuolelta löytyy Chervò Golf San Vigilion upea resort-alue. Sen vieressä on kuuluisa maamerkki, historiallinen San Martino della Battaglian torni.

Golfkeskuksessa on kaikkiaan 27 reikää eli kolme yhdeksän reiän lenkkiä: Benaco, Solferino ja San Martino. Lisäksi tarjolla on mainio yhdeksän reiän lyhyt, ns. executive course, joka sopii hienosti aloittelijoille, mutta josta nauttivat myös kokeneet pelaajat.


Chervon 6775 metrisen kentän voi testata takatiiltä, kuten Euroopan Tourin ammattilaiset tekevät Italian Openissa, mutta punaisilta kenttä on jo selvästi leppoisampi (5070 metriä). Vesiesteet, hyvin sijoitettujen bunkkereiden suojaamat viheriöt sekä suuret raffialueet luovat haasteita. Kentät voi pelata eri päivinä kolmen ysin yhdistelminä ja näin kokemus on aina erilainen.

Golfpäivän kruunaa hienot harjoitusolosuhteet, ja suurella rangella voit lyödä nurmella molempiin suuntiin. Chervon klubi tarjoaa myös mahdollisuuden vuokrata mailat, golfauton tai sähkökärryt.
Monipuoliset majoitus- ja harrastusmahdollisuudet


Chervòn resortin Hotel San Vigilio sijaitsee Pozzolengossa, Desenzanon ja Sirmionen välissä, vihreiden mäkisten kukkuloiden keskellä. Alueella on sijainnut muinainen luostari, joka on rakennettu vuonna 1104.


San Vigilio Hotellissa on 132 tyylikkäästi sisustettua huonetta, joista osassa on takka, oma parveke tai terassi. Jokainen huone on sisustettu upeilla, erivärisillä kankailla, jotka viimeistelevät tyylin ja tekevät oleskelusta ainutlaatuista ja erityistä.

Chervò Golf Hotel Spa & Resort San Vigilio on valittu Italian parhaaksi golfhotelliksi 2014 ja 2018-20 World Golf Awardseissa. Hyvätasoisessa Wellness-maailmassa pääset rentoutumaan golfkierroksen jälkeen; voit uida sisäuima-altaissa ja nauttia kylpylästä valitsemalla mieleisen monipuolisista wellness- ja spa-hoidoista.

Aqua Spa - maailma täydentää varmasti unelmien golfloman Garda-järvellä.

Chervon ainutlaatuisessa lomakeskuksessa on mm. maanalainen pysäköintialue, josta on suora yhteys taloihin. Kaksikerroksiset huoneistot ovat integroitu alkuperäiseen San Vigilion luostariin.

Resortin arkkitehtuuri on saanut inspiraationsa luostarirakennuksista, ja alueella on onnistuttu luomaan onnistuneesti jatkuvuus vanhojen ja modernien rakennuksen välille. Alueita ympäröivät puutarhat, suihkulähteet, koristekasvit ja kulkutiet. Tarjolla on upeita rentoutumisalueita luonnon ympäröimänä.

Resort-alue on valvottu maksimaalisen yksityisyyden ja turvallisuuden ylläpitämiseksi. Siellä on hienoa viettää laatuaikaa. Samaan aikaan kaikki Gardan kohteet ja nähtävyydet ovat vain lyhyen ajomatkan päässä ja helppo lähestyä.

Kaupallinen yhteistyö (2021): Italy4golf
Comments


bottom of page