top of page

Koe kuvankaunis Toskana - Castelfalfissa koet huippugolfin ja alueen parhaat makuelämyksetHistorialliset kukkulakaupungit, postikorttimaisemat ja ainutlaatuiset makuelämykset. Voisiko enempää toivoa onnistuneelta Toskanan lomalta. Kohteessa odottaa vielä yksi alueen arvostetuimpia golfkeskuksia.

Castelfalfi Golf Resort tarjoaa 27 väylän ja modernin hotellin lisäksi upeat olosuhteet lomailuun Toskanan maaseudun idyllissä. Kuuluisat nähtävyydet ja arvostetut viinitilat ovat vain lyhyen ajomatkan päässä.

Golfresortin luonnon rauhassa on kierroksen jälkeen helppo rentoutua ja vain nauttia maisemista. Tietenkin hyvän ruoan ja viinin seurassa.


Castelfalfi & Golf Club sijaitsee Toskanan maaseudun rauhassa

Toskanan auringon alla, kauniissa maalaismaisemassa sijaitseva Castelfalfi Golf Resort tarjoaa hienon golfin lisäksi upean hotellin. Alueen huoneistot ja villat ovat houkutelleet paljon myös pitkäaikaisia vierailijoita.

Castelfalfin resort on yhdistelmä keskiaikaista toscanalaista miljöötä modernein palveluin. Viereiset viinitilat ja lukemattomat oliivipuut luovat ainutlaatuisen harmonian luonnonkauniissa maisemissa.


Castelfalfissa on kaikkiaan 27 väylää; takatiiltä 6351 metrinen Mountain course ja 3171 metrinen 9-reikäinen Lake course. Haasteita on pituuden lisäksi tarjolla myös korkeuserojen muodossa, tarjoaa kierros reilun haasteen. Kentän suunnittelu on saanut paljon kiitosta ja se rankataan yleisesti Keski-Italian parhaiden joukkoon.

Kukkulan päällä olevalta klubitalolta aukeaa hulppeat näkymät, joten jälkipeleille kannattaa varata aikaa. Castelfalfi on edelläkävijä ympäristöasioissa ja paikallisen luonnon hyvinvointi on tärkeä osa toimintaa.

Castelfalfin hotellin huoneet ovat modernit ja tilavat. Golfkierroksen jälkeen voit nauttia elämästä uima-altaalla ennen siirtymistä toscanalaisiin herkkupöytiin.

Golflomaan on hieno yhdistää unohtumattomat viinitilavierailut. Viininviljelyllä on pitkät perinteet ja viinitilat ovat tärkeä osa maakunnan kaunista maisemaa.

Alueen viinitiloihin voit tutustut myös paikallisen sommerlierin johdolla. Castelfalfin golfresort sijaitsee hyvin lähellä historiallista San Gimignanon linnakaupungia, jonka läheiset tilat tuottavat erityisesti arvostettuja valkoviinejä. Niissä on tarjoilla myös paikallisten suosimia salaisia helmiä.

Viinitilojen vierailut on hyvä suunnitella niin, että retkeen on helppo yhdistää myös muita nähtävyyksiä. Näin saat kaiken irti mukavasta päiväretkestä ja pääset nauttimaan kunnolla Toskanan vieraanvaraisuudesta.

Jos viinit kiinnostavat enemmän, on tarjolla puolen päivän tai koko päivän viiniretkiä. Voit tutustua viinitiloihin ja nähtävyyksiin itsenäisesti, mutta sommelierin johdolla saat vierailuista enemmän irti. Kaupallinen yhteistyö (2021): Italy4golf


Comments


bottom of page