top of page

Costa Verde Golf - Espanjan pohjoisrannikko on Euroopan nouseva golfkohde

Euroopan golfkartalla on vielä hienoja löytämättömiä alueita, jotka odottavat matkailijoita. Yksi tällainen aarre on Espanjan pohjoisrannikko - Costa Verde.


Seve Ballesterosin 3,5 metrinen patsas löytyy upealta Santa Marinan kentältä. Seve suunnitteli kentän ja viihtyi sen klubitalolla viimeisinä vuosinaan.


Espanjan etelän ja saarien aurinkorannat ovat upeita lomakohteita, jotka houkuttelevat erinomaisilla kentillään myös golfareita. Maan pohjoinen osa on jäänyt turhaan pimentoon ja tämä on harmi, sillä erityisesti golfareille alue tarjoaa ainutlaatuisen mutta samalla erilaisen elämyksen.

Costa Verde Golf on uusi toimija golfmatkailualalla, ja se on asettanut kunnianhimoiseksi tavoitteeksi nostaa Pohjois-Espanjan myös golfareiden tietoisuuteen ja suosioon. Pohjoinen rannikko tunnetaan nimellä Costa Verde ja sen läheisyydessä on erinomaisia kenttiä Ranskan rajalta aina Espanjan koillisen kulmaan asti. Baskimaan parhaiden kenttien lisäksi vain reilun tunnin päässä rannikolta sijaitseva Riojan viinialue ja sen golfhelmet odottavat löytäjäänsä.

Golfin lisäksi alueen luonto, kiehtovat kaupungit ja kylät sekä tietenkin ruoka- ja juomaelämykset nostavat Costa Verden potentiaaliseksi vaihtoehdoksi esimerkiksi Italialle, Ranskalle ja Espanjan Barcelonan alueelle.

Costa Verde Golfin perustaja Tony Fuller on saanut määrätietoiselle toiminnallaan alueen golfkentät puolelleen ja yhdessä markkinoimaan aluetta. Britti ihastui alueeseen jo kymmenen vuotta sitten ja viettää suurimman osan ajastaan Espanjassa. Koronavuodet siirsivät toiminnan alkua, mutta nyt katseet ovat vuodessa 2023. Uusi costaverde.golf nettisivusto avautui loppukesästä.

Costa Verde Golf palvelee niin yksittäisiä matkailijoita, ryhmiä kuin matkatoimistoja. Jokainen matka räätälöidään asiakkaan toivomusten mukaan.

“Annoimme upealle kohteellemme lempinimen "The Land Of Legends". Hienojen kenttien lisäksi Costa Verde on alue, jossa espanjalaisten golfaajien parhaimmisto on syntynyt. Täällä he hioivat lyöntinsä niin, että nousivat maailman eliittiin. Alueella ovat kasvaneet niin Ramón Sota, Seve Ballesteros, José María Olazábal kuin Jon Rahm”, Tony Fuller kertoo.

Costa Verde tarjoaa kaikkiaan kahdeksan eri kohdetta, joita Fuller kutsuu Golf-Hubeiksi. Kenttiä on kaikkiaan 18, joista kuusi on Seve Ballesterosin suunnittelemaa.

"Ilman Seve Ballesterosia tämä ei olisi mahdollista. Meidän kautta pääsee pelaamaan kaikki alueen Seven suunnittelemat kentät ja vierailemaan hänen legendaarisella kotikentällä, synnyinkylässä Pedranassa."

Kiehtovia kohteita alueella ovat myös Jose Maria Olazabalin kentät ja Jon Rahmin kotiklubi Larrabea. Myös Rahmin nykyinen Espanjan kotikenttä, Bilbaon läheisyydessä oleva Real Sociedad de Golf de Neguri on Costa Verde Golfin ohjelmassa.

"Me Costa Verde Golfilla haluamme luoda vierailijoille aina upean ilmapiirin, jotta he tuntevat olonsa viihtyisäksi saapuessaan. Autamme heitä valitsemaan oikeanlaisen kohteen mieltymysten ja budjetin mukaan, haluamme esitellä heitä myös paikallisille ja näytämme heille nähtävyyksiä, kaupunkia ja parhaat ravintolat."

Tarjolla on majoitusta viiden tähden luksushotelleista edullisempiin huoneistoihin. Costa Verde Golfin kohteet

Laguardia Golf-Hub – Idyllinen vanha linnoituskaupunki La Riojan upeilla viinialueilla. Yhdistä viinitilavierailut ja upea golf. Vitoria Golf-Hub – Pelaa kaikkia "The Land of Legends" -kenttiä, niin Seven, Olazabalin kuin Rahmin. Bilbao Golf-Hub – Euroopan kiehtovimpia kaupunkikohteita. Upeat kentät löytyvät aivan kaupungin ulkopuolelta. Santander Golf-Hub – Upea rannikkokaupunki, jonka läheisyydessä erinomainen kenttävalikoima, mm. Seven kotiklubi Pedrana. Comillas Golf-Hub – Viehättävä ja rauhallinen pikkukaupunki meren rannalla. Hienot kentät kruunaavat loman. Llanes Golf-Hub – Llanesin siiderialueella nautit takuuvarmasti myös huikeista golfnäkymistä. Gijon Golf-Hub – Pohjois-Espanjan eloisa siiderialue tarjoaa myös huippugolfia. Oviedo Golf-Hub – Loma tyylikkäässä vuoristokylpylässä, ja hyvä kattaus golfia. Kaupallinen yhteistyö (2023): Costa Verde GolfComments


bottom of page