top of page

Golfin ja Proseccon täydellinen yhdistelmä – Upeaa golfia nousevalla viinialueellaProsecco on nykyään Italian kuuluisimpia tuotteita, ja kuohuviiniä arvostetaan kaikkialla maailmassa.

Proseccon on tunnettu monipuolisuudesta, koska sitä on helppo yhdistää erilaisten ruokien kanssa tai juoda vain seurustelun yhteydessä. Se sopiikin erinomaisesti lähes joka tilanteeseen.

Proseccon synnyinseuduilla voit viettää unohtumattomaan all-inclusive lomaan, joka sisältää ensiluokkaisia aktiviteetteja: maistajaiset valitussa, tunnetussa viinikellarissa, illallisia upeissa paikallisissa ravintoloissa sekä hienoa golfia rennossa tunnelmassa. Kaupan päälle tarjoillaan tietenkin upea viinialueen postikorttimaisemat.


Tenuta Contarini Villa Clementina - Upea huvila viinialueen keskellä


Tyylikkyys kuvaa parhaiten tätä historiallista 1800-luvun huvilaa. Sitä ympäröivät viinitarhat sijaitsevat aivan Prosecco D.O.C. -viinialueen sydämessä. Läheistä Coneglianon kaupunkia kuvataan edelleen "Veneton helmeksi" kaupungin kauneuden ja sitä ympäröivien maisemien takia.

Nykyään Prosecco-viini on tehnyt alueesta tunnetun maailmanlaajuisesti. Alueella jokainen eri vuodenaika tuo esiin erilaisia kauniita värejä ja sävyjä.

Kartanon kaksitoista hehtaaria viinitarhoja kunnioittavat Coneglianon alueen parhaiden viinintekijöiden ammattitaitoa ja heidän saavuttamaa Prosecco D.O.C.G. -laatutunnustusta. Täällä pääset nauttimaan suosittua viiniä parhaimmillaan. Tenuta Contarinissa kohtaat myös puiston kauneuden, kauniiden ruusupensaiden tuoksun ja värit sekä odottamattomat kohtaamiset peurojen, oravien, jänisten ja monien muiden eläinlajien kanssa.


Villa Clementinan vanhat rakennukset ovat muunneltu ainutlaatuiseksi majoituspaikaksi. Kaikki 10 viihtyisää huonetta on sisustettu antiikkihuonekaluilla, ja niissä on kaikki tarvittavat palvelut.


Huvila on ihanteellinen paikka unohtumattomalle lomalle, jossa kulttuuri, herkullinen perinteinen ruoka sekä tietenkin hyvä juoma kohtaavat.

Ca’ della Nave Golf Club

Ca’ della Nave Golf Club on ensimmäinen kolmesta golfkentästä, jotka Arnold Palmer suunnitteli Italiaan 1980-luvun lopulla. Läheinen Venetsian kaupunki oli suuri innoituksen lähde, kun pelaajalegenda luonnosteli kenttää ja sen lukuisia vesiesteitä klubin 27 väylälle. Arnold Palmer onnistui luomaan laadukkaan kentän ikimuistoisiin maisemiin. 18-reikäisen Championship-kentän (par 72, 6350 m) lisäksi klubilla on hyvätasoinen lyhyempi 9-reiän kenttä.
Kentälle tyypilliset suuret bunkkerit puolustavat hyvin isokokoisia viheriöitä. Vesiesteet ja lukuisat lammet ovat kentän tunnusmerkki, ja ne tulevat peliin kaikkiaan 12 väylällä. Vaikka esteet laittavat pelaajan pohtimaan jatkuvasti lyöntejään ja mailavalikoimiaan, on pelaaminen palkitsevaa myös vähemmän harrastaneelle. Kierroksen kruunaa upeat maisemat klubin terassilta ja jälkipelit vaikkapa Proseccon siivittämänä.


Cansiglio Golf Club Vuonna 1958 perustettu Cansiglio on toiseksi vanhin golfklubi Veneton alueella. 18-reikäisen kentän on suunnitellut brittiläinen John Harris, ja kenttä sijaitsee metsäisessä, kauniissa alppimaisemissa 1027 metriä merenpinnan yläpuolella.


Kenttä on klassikko Euroopan vuoristokenttien joukossa, ja Italian golfliitto on myöntänyt tunnustuksen golfklubille sen ympäristöteoistaan. Vaikka ollaan vuoristossa, on kentällä jopa links-henkisiä piirteitä. Puiden varjostamat väylät aaltoilevat luonnollisesti komeissa maisemissa. Golf Club Cansiglioon ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin edistyneet pelaajat.


Kaupallinen yhteistyö (2021): Italy4golf

Comentarios


bottom of page